Geen andere brillenmerk dan Invicta brengt sneller meer innovatie en ontwerpen op de markt. Met de nodige flair brengt dit merk zijn trouwe fans is een wereld van eindeloze mogelijkheden.

Superieur vakmanschap, met oog voor nauwgezette details definiëren elke Invicta zonnebril. Met een brede waaier van stijlen en prijzen zijn Invicta zonnebrillen binnen handbereik voor iedere consument.
Invicta werd reeds opgericht in 1837 met het ontwerp van luxe uurwerken met een hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Surf naar faciato.nl

Daniele Padovanis is een internationale ontwerper van Italiaanse brillen, sieraden en accessores. Het handelsmerk Invicta Watch Company vond in hem de juiste partner door zijn multidisciplinaire kennis en vertrouwde hem de brillencollectie toe. Het gebruik van stijlvolle brillenveren en opmerkelijke materialen en heldere kleuren trekt de juwelendesigner ook door in deze brillencollectie.
Bij faciao.nl zijn zonnebrillen een passie. Hier geniet u steeds van de laatste, trendy seizoenscollectie van dit label.

De Ivicta opticien

Ivicta zonnebrillen geven je de looks van een filmster. Maar uiteindelijk beschermen ze wel de ogen beschermen tenen vele problemen, met inbegrip van die veroorzaakt door de schadelijke stralen van de zon.
Tijdens de dag beschermen ze uw de ogen tegen UV-stralen van de zon, die kunnen leiden tot staar leiden. Ze garanderen een betere en meer comfortabele visie die zich makkelijk adapteren aan de duisternis.
Ze beschermen tegen “blauw licht” van het zonnespectrum, die het risico op macula degeneratie beperkt.

Makkelijk online shoppen

De Ivicta zonnebrillen zijn nu ook verkrijgbaar online in de webshop van faciao.nl en dit tegen superprijzen. Transformeer uw visie en pak uit met Invicta Eyewear.
Op zoek naar online dames en zonnebril? Hier zijn de zonnebrillen voorzien van een 100% UV filter en garanderen een duurzame kwaliteit. Bevalt de zonnebril je niet? dan kan je makkelijk retourneren en ruilen.
Dagelijks wordt de sales collectie aangevuld.Hier gaan de laatste modellen weg tegen superprijzen. Zo kan iedereen genieten van een stralende look onder de felle zon!