Tag: woolrich

Woolrich jassen hebben tijdloos tintje

Luxe jassen die aangenaam warm zijn: Woolrich jassen ademen stijl en comfort. Woolrich is een Amerikaans merk dat al meer dan 180 jaar sterk is in buitenkleding. De stijlen van dit merk lopen sterk uiteen. Zo hebben veel damesjassen mooie vrouwelijke details, terwijl er ook jassen zijn die een sportief tintje hebben. Hoe dan ook zijn Woolrich jassen altijd trendy en niet te vergeten heerlijk warm, door de comfortabele materialen. De jassen verwarmen al vele jaren niet alleen dames, maar ook heren. Duurzame jassen, die allemaal een tijdloos tintje hebben zodat de jassen eigenlijk altijd en overal gedragen kunnen worden. Veel jassen zijn voorzien van een goede voering, zodat wat dunnere jassen ook prima in de winter gedragen kunnen worden.

Bij Pauw.com is een mooi assortiment aan Woolrich jassen te vinden. Bijvoorbeeld een stoer zwart motorjasje, een mooie parka, een bomber jasje van lichtgewicht materiaal of een kort jasje met een vulling van eendendons voor een lekker warm gevoel. Voor welke Woolrich jas er ook gekozen wordt, de dragers kunnen er zeker van zijn dat ze een praktische jas hebben die niet alleen van de mooistse materialen gemaakt is, maar die ook nog eens overal bij past vanwege de vaak neutrale kleuren. Door de goede kwaliteit gaan de jassen heel lang mee, waardoor je veel plezier hebt van Woolrich jassen van Pauw.com. Het zijn echte smaakmakers op jassengebied!

Voortreffelijke outdoor kleding van Woolrich

Praktische kleding die samen gaat met verfijning en stijl is een zeldzaamheid. Maar er zijn uitzonderingen. Een label dat feilloos nut en elegantie laat samenkomen is Woolrich. Het is een kledingmerk dat om deze reden al jarenlang geprezen wordt. De Woolrich creaties maken deel uit van de collecties op Pauw.com.

Simpel en vernieuwend.
Woolrich heeft een lange historie van het creëren van functionele kleding voor outdoorberoepen en recreatie. Maar sinds de stijlvolle parka in 1972, geroemd om de functionaliteit, heeft Woolrich de trend gezet voor de reguliere markt. John Rich en familie interpreteren de iconische Amerikaanse cultuur met een smaakvol idee rondom outdoor en nut. De producten zijn zeer comfortabel, erg duurzaam, bestendig en zonder opsmuk. Elke creatie excelleert in vernieuwing doordat de aandacht tijdens het ontwerp niet alleen is gefocust op nut, maar ook op elegantie. Dus hoewel het merk geworteld is in de behoefte aan geschikte kleding van pioniers, is Woolrich erg stijlvol. De mooie afwerkingen en dito uitstraling zorgen voor een stoere look. De scherpe rand van extreme weersomstandigheden maakt elke creatie tot de ultieme sport- en outdoorlook.

Amerikaanse outerwear die de mode herdefinieert.
Het merk is beïnvloedt door wereldwijde design concepten, maar verliest niets van zijn uitstraling. De basic outdoor creaties, gemaakt met het beste wol, zijn geschikt voor alle outdoor sporten. PAUW levert de creaties van Woolrich. De store die kwalitatieve menswear aanbiedt, verkoopt topmerken die hun sporen hebben verdiend. De fashion-specialist staat met klantgerichtheid en kwalitatief advies klaar om klanten bij te staan in de aanschaf van kleding zoals die van Woolrich.