Praktische kleding die samen gaat met verfijning en stijl is een zeldzaamheid. Maar er zijn uitzonderingen. Een label dat feilloos nut en elegantie laat samenkomen is Woolrich. Het is een kledingmerk dat om deze reden al jarenlang geprezen wordt. De Woolrich creaties maken deel uit van de collecties op Pauw.com.

Simpel en vernieuwend.
Woolrich heeft een lange historie van het creëren van functionele kleding voor outdoorberoepen en recreatie. Maar sinds de stijlvolle parka in 1972, geroemd om de functionaliteit, heeft Woolrich de trend gezet voor de reguliere markt. John Rich en familie interpreteren de iconische Amerikaanse cultuur met een smaakvol idee rondom outdoor en nut. De producten zijn zeer comfortabel, erg duurzaam, bestendig en zonder opsmuk. Elke creatie excelleert in vernieuwing doordat de aandacht tijdens het ontwerp niet alleen is gefocust op nut, maar ook op elegantie. Dus hoewel het merk geworteld is in de behoefte aan geschikte kleding van pioniers, is Woolrich erg stijlvol. De mooie afwerkingen en dito uitstraling zorgen voor een stoere look. De scherpe rand van extreme weersomstandigheden maakt elke creatie tot de ultieme sport- en outdoorlook.

Amerikaanse outerwear die de mode herdefinieert.
Het merk is beïnvloedt door wereldwijde design concepten, maar verliest niets van zijn uitstraling. De basic outdoor creaties, gemaakt met het beste wol, zijn geschikt voor alle outdoor sporten. PAUW levert de creaties van Woolrich. De store die kwalitatieve menswear aanbiedt, verkoopt topmerken die hun sporen hebben verdiend. De fashion-specialist staat met klantgerichtheid en kwalitatief advies klaar om klanten bij te staan in de aanschaf van kleding zoals die van Woolrich.