Aangezien je bij sport44.com op zoek bent naar informatie over wielerbroeken, ga ik er vanuit dat jij een van die vele gepassioneerde wielerliefhebbers bent die op zondag voormiddag de weg op trekt om een ingekorte versie van de ronde van Frankrijk te rijden.

En aangezien je hier een ganse week naar uitkijkt mag je geen genoegen nemen met zomaar “een gewone” wielerbroek.
Je bent alvast op de juiste plaats voor dat stapje meer. Al sinds 2004 helpt Sport44 je met een ruim en uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle topmerken.

Hoe herken je een goede wielerbroek

Bij het vertrek is er niets aan de hand. Maar na een aantal kilometer dan begint het. Je voelt een schurend en brandend gevoel aan je billen, de zadelpijn begint op te spelen en je hebt moeite om de juiste positie aan te houden.

Dit is het moment waarop Sport44 te hulp komt. Je vindt er goede wielerbroeken die ervoor zorgen dat je de ganse rit comfortabel in het zadel zit. Het ingewerkte zeem zorgt voor een optimale vocht opname. Je kan kilometers lang de juiste houding aannemen.

Check nu het uitgebreid assortiment en ervaar zelf het gevoel alsof je op een wolk zit.
Welke types zijn er
Kies tussen de gewone fietsbroek of de bibshorts. Bibshorts zijn fietsbroeken met bretels aan vastgemaakt. Meer een meer zie je dat de professionele renners in het peloton voor deze optie kiezen.
Hoe kan ik bestellen
Bezoek de webshop om een bestelling te plaatsen. Je kan deze zowel thuis laten leveren maar ook zelf in de shop komen afhalen. Daar heb je ook nog de mogelijkheid om de gekozen wielerbroek eerst te passen.
Wat als de gekozen wielerbroek mij niet past
Je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.
Check nu de beschikbare wielerbroeken op sport44.com. Je legt er niet alleen de basis mee voor een geslaagde en intensieve wielertocht, maar je maakt er ook nog eens een verzorgde en stijlvolle indruk mee.

Het is een investering die zeker en vast de moeite loont. Meer dan ooit kijk je uit naar die wekelijkse fietstochtjes. En meer dan ooit maak je indruk op je collega wielerliefhebbers door die extra kilometers af te leggen.