De wereld van de Italiaanse schoenmode kent een lange traditie van kleine ateliers die door hun vakmanschap en toewijding zijn uitgegroeid tot vermaarde, toonaangevende bedrijven. Gedreven door passie en gevoel voor stijl leveren zij hoogwaardige kwaliteitsproducten aan modebewuste klanten over de hele wereld.

In 1975 openden Andrea en Rosa Santoni een kleine designstudio met als doel schoenen te ontwerpen en te vervaardigen die zouden voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en stijl, bedoeld voor echte kenners en liefhebbers. Het succesvolle familiebedrijf groeide binnen enkele jaren uit tot een stijlicoon en het kwaliteitsmerk Santoni werd al snel in één adem genoemd met ’s werelds meest exclusieve modemerken. Ook nu worden alle schoenen nog steeds, zoals vroeger, in de eigen ateliers met de hand vervaardigd, waardoor een constante topkwaliteit kan worden gegarandeerd. Oude tradities worden zorgvuldig gecombineerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

De schitterende producten van dit beroemde Italiaanse schoenenhuis zijn verkrijgbaar bij Oger.nl, dé webwinkel voor exclusieve herenmode. De bekende Santoni gespschoenen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar, maar u kunt er ook terecht voor fraaie boots, sneakers en traditionele veterschoenen. Met de speciale Product Care verzorgingsproducten houdt u uw Santoni’s in perfecte conditie, ook na lang en intensief gebruik. Oger.nl heeft bovendien een collectie accessoires van dit bijzondere merk, zoals suède en lederen riemen. Heel exclusief zijn ook de lederen documenthouder en iPad case. Gun uzelf de luxe en stijl van handgemaakt design en neem alleen genoegen met de beste kwaliteit: Santoni, authentieke schoenmode uit Italië!