In de wereld van exclusieve parfums neemt het excellente merk Creed een bijzondere positie in. Het is uitsluitend verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde verkopers en bij een klein aantal eigen boetieks in Parijs, New York en Dubai. Creed parfums zijn met de hand samengesteld uit natuurlijke ingredi├źnten en bevatten geen synthetische vervangende stoffen. Na zorgvuldig wegen, mengen en filteren van bestanddelen ontstaan de unieke geuren waar het merk om bekend staat.

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1760 toen oprichter James Henry Creed zijn eerste winkel opende in Londen. Al snel werd Creed hofleverancier van de Engelse koninklijke familie, met hooggewaardeerde producten zoals geparfumeerde lederen handschoenen en in opdracht vervaardigde parfums. Ruim 200 jaar bleven volgende generaties van de familie Creed uitsluitend in opdracht parfums ontwikkelen voor beroemdheden en hooggeplaatste regeringsfunctionarissen zoals de Britse koningin Victoria, Winston Churchill en prins Rainier van Monaco. In 1970 besloot Olivier Creed, inmiddels de zesde generatie binnen het bedrijf, geuren te gaan ontwikkelen voor het publiek. Zo ontstond geleidelijk een productlijn die ook nu nog steeds een trouwe klantenkring kent onder royalty, Hollywoodsterren en politieke leiders. Allen hechten ze waarde aan de schoonheid en kwaliteit van deze bijzondere geuren. In Nederland zijn deze excellente parfums verkrijgbaar bij Oger.nl.

De webshop biedt een uitgebreid assortiment heerlijke Creed geuren. Voor mannen met een voorkeur voor houtachtige, oosterse parfums is er bijvoorbeeld de aantrekkelijke Bois du Portugal parfum. Ook voor dames en zelfs voor kinderen zijn er geuren van dit merk verkrijgbaar. Kijk op Oger.nl voor meer Creed producten.