Outdoor activiteiten zijn steeds populairder aan het worden bij het grote publiek. Veel mensen hebben het gevoel dat ze toch nog in contact willen komen met de natuur en ook de vele programma’s op televisie rond outdoor activiteiten helpen daar natuurlijk bij. Nochtans kunnen de omstandigheden en de belasting tijdens trek- en kampeertochten soms zwaar zijn. Op dergelijke momenten is het van het grootste belang om te kunnen rekenen op outdoor kleding van de hoogste kwaliteit. Kleding die niet enkel jou warm kan houden, maar ook de nodige bescherming en stevigheid biedt.

Filson: het outdoor merk

Het gerenommeerde merk Filson is een schot in de roos in al deze categorieën. Al sids de oprichting in 1897 heeft Filson de nadruk gelegd op de productie van hoogwaardige kleding en accessoires. Oorspronkelijk waren de meeste klanten de goudzoekers die aan het einde van de 19de eeuw op Seattle af kwamen, maar vandaag de dag vinden alle avonturiers hun weg naar Filson. Het paradepaardje van het bedrijf? Dat zijn zonder enige twijfel de knap gemaakte Filson tassen. De beroemde tassen van het merk vertegenwoordigen alles waar je naar op zoek bent in een outdoor merk. Onverwoestbaarheid, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en praktisch in het gebruik.

Filson bij Pauw.com

Ook in Nederland zijn er heel wat avonturiers. Gelukkig moet je voor de aangepaste kleding niet een enkeltje Verenigde Staten boeken. In de webshop van Pauw.com vind je immers een ruim assortiment aan Filson tassen terug. Heb jij er al eentje?