Categorie: Stropdassen

Prachtige Shantung stropdassen bij Viola Milano

Een pak is natuurlijk pas af als er een mooie stropdas bij gedragen wordt. Dit kan aan de outfit echt een prachtige finishing touch geven. Bij Viola Milano vindt u de mooiste stropdassen, waaronder Shantung stropdassen, die gemaakt zijn van een zeer hoge kwaliteit zijde.

Shantung zijde
Zijde wordt door velen beschouwd als de mooiste stof die er te krijgen is, het is een materiaal dat luxe en elegantie uitstraalt. Dit geldt helemaal voor Shantung zijde, afkomstig uit de Chinese provincie Shandong. Deze stof is dunner en regelmatiger dan andere soorten zijde en wordt daardoor gezien als een van de elegantste soorten die verkrijgbaar is. De hoge kwaliteit van het materiaal geeft aan Shantung stropdassen een prachtige uitstraling.

Speciale manier van weven
Shantung stropdassen zien er niet alleen schitterend uit omdat ze gemaakt zijn van deze bijzondere zijde, ook de speciale manier van weven draagt hier aan bij. De Shantung stropdassen van Viola Milano zijn zo geweven dat ze een open karakter hebben, ze hebben bijna een gaasvormige structuur. Deze manier van weven gaat terug tot het begin van de 19e eeuw en de Shantung stropdassen staan dan ook voor echt vakmanschap.

Ruime keus Shantung stropdassen
Bij Viola Milano kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Shantung stropdassen. Zij leveren deze in verschillende kleuren en met verschillende patronen. Tussen deze schitterende exemplaren kunt ook u ongetwijfeld een das vinden die helemaal bij u past. Op Violamilano.com ontdekt u de volledige collectie Shantung stropdassen van Viola Milano!

Natuurlijke uitstraling met kasjmier stropdassen

Ga eens voor een andere stropdas dan anders en kies voor kasjmier stropdassen van violamilano.com. Waarom? Omdat je je met dit zachte materiaal onderscheidt van de rest van de heren! De zeer soepele wollen stof zorgt voor een natuurlijke uitstraling die prima bij jouw pak zal passen. Het materiaal is een zogenoemde evergreen, want kasjmier is een stof die nog altijd heel erg in trek is en daarom nog steeds hoog bovenaan het lijstje met trends te vinden is.

Dus ook als het gaat om stropdassen. Gelukkig maar, want met kasjmier stropdassen krijg je de look waar je op hoopt: een stijlvolle, net wat andere uitstraling waarmee je grote indruk maakt op een feestje of bij een zakendiner. En heb je een bruiloft op de planning staan? Dan scoor jij zeker met een van deze bijzondere kasjmier stropdassen, zulke zachte stropdassen blijven namelijk niet onopgemerkt bij de feestgangers!

Op violamilano.com is er een ruime keuze aan exclusieve kasjmier stropdassen, zodat je in de inspirerende collectie een exemplaar kunt kiezen dat helemaal aansluit op jouw wensen en behoeften. Het resultaat: jouw uniekheid laten zien! Is het niet heerlijk om jouw persoonlijkheid op en top te kunnen laten zien met kasjmier stropdassen?