Categorie: Sportkleding

Een goede workout begint bij de juiste outfit

Bij Gorilla Wear beseft men dit als geen ander. Je vindt er een ruim aanbod van bodybuilding kledij en accessoires. Want om een goede workout neer te zetten moet je over goede en comfortabele kledij beschikken.

Mentale voorbereiding

Bij bodybuilding speelt niet enkel het fysieke maar zeker ook het mentale een belangrijke rol. Jezelf keer op keer afmatten in de gym dat vergt een heuse inspanning en een flinke dosis karakter. Begin daarom bij het begin en kies voor een comfortabele en toch stijlvolle outfit.

Welcome to the motivated

Naast een gemotiveerd voorkomen maak je ook een statement. Automatisch wordt je geassocieerd met tal van legendarische bodybuilders die jou vooraf gingen. Reeds sinds de jaren 80 werkt het als een motivatie voor bodybuilders .

Een outfit voor elk moment

Naast de ideale outfit voor je workouts vind je ook een ruim assortiment voor de rest van de dag. Een comfortabel trainingspak voor in de zetel of een warme jas en muts voor koude winter avonden, je vindt het allemaal. Zo toon je niet alleen je motivatie in de gym, maar ook erbuiten.

Kies voor Gorilla Wear en je bent al een stap dichter bij het bereiken van je doel. Bestellen kan nu in ruim 36 landen. Volg het voorbeeld van zoveel andere bodybuilders die ooit klein begonnen maar nu de gym domineren.

Tip

Wil je zelf een uithang bord worden van Gorilla Wear? Check dan zeker op de website het sponsorship programma en ontdek alle voordelen.

Met een wielerbroek van Sport44 zit je goed

Aangezien je bij sport44.com op zoek bent naar informatie over wielerbroeken, ga ik er vanuit dat jij een van die vele gepassioneerde wielerliefhebbers bent die op zondag voormiddag de weg op trekt om een ingekorte versie van de ronde van Frankrijk te rijden.

En aangezien je hier een ganse week naar uitkijkt mag je geen genoegen nemen met zomaar “een gewone” wielerbroek.
Je bent alvast op de juiste plaats voor dat stapje meer. Al sinds 2004 helpt Sport44 je met een ruim en uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle topmerken.

Hoe herken je een goede wielerbroek

Bij het vertrek is er niets aan de hand. Maar na een aantal kilometer dan begint het. Je voelt een schurend en brandend gevoel aan je billen, de zadelpijn begint op te spelen en je hebt moeite om de juiste positie aan te houden.

Dit is het moment waarop Sport44 te hulp komt. Je vindt er goede wielerbroeken die ervoor zorgen dat je de ganse rit comfortabel in het zadel zit. Het ingewerkte zeem zorgt voor een optimale vocht opname. Je kan kilometers lang de juiste houding aannemen.

Check nu het uitgebreid assortiment en ervaar zelf het gevoel alsof je op een wolk zit.
Welke types zijn er
Kies tussen de gewone fietsbroek of de bibshorts. Bibshorts zijn fietsbroeken met bretels aan vastgemaakt. Meer een meer zie je dat de professionele renners in het peloton voor deze optie kiezen.
Hoe kan ik bestellen
Bezoek de webshop om een bestelling te plaatsen. Je kan deze zowel thuis laten leveren maar ook zelf in de shop komen afhalen. Daar heb je ook nog de mogelijkheid om de gekozen wielerbroek eerst te passen.
Wat als de gekozen wielerbroek mij niet past
Je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.
Check nu de beschikbare wielerbroeken op sport44.com. Je legt er niet alleen de basis mee voor een geslaagde en intensieve wielertocht, maar je maakt er ook nog eens een verzorgde en stijlvolle indruk mee.

Het is een investering die zeker en vast de moeite loont. Meer dan ooit kijk je uit naar die wekelijkse fietstochtjes. En meer dan ooit maak je indruk op je collega wielerliefhebbers door die extra kilometers af te leggen.