Categorie: Schoenen

Heren schoenen

Op zoek naar heren schoenen? Die zoektocht is natuurlijk lang niet zo gemakkelijk. Er zijn verschillende vragen die je jezelf zou moeten stellen voordat je een goede keuze kunt maken qua schoenen. Bij PAUW hebben ze overigens zoveel verschillende soorten heren schoenen, dat je er altijd wel geschikte schoenen zou moeten vinden. Maar waar moet je dan eigenlijk op letten bij de aanschaf van je schoenen? We geven je in dit artikel enkele tips.

Welke gelegenheid?
Het eerste dat je jezelf af moet vragen, is voor welke gelegenheid je schoenen aan wilt schaffen. Ben je op zoek naar nette schoenen voor onder je pak of onder andere nette kleren? Gaat het om een klassieke outfit die je compleet wil maken? Of wil je juist casual schoenen voor in het dagelijks leven die je onder veel verschillende soorten kleding kunt dragen? Als je antwoord hebt op deze vraag, kun je al een behoorlijke selectie en wordt de keuze al eenvoudiger.

Seizoen en kleur
Het tweede waar je op moet letten is in welk seizoen je de schoenen voornamelijk gaat dragen. Natuurlijk is het niet nodig om elk seizoen nieuwe schoenen aan te schaffen. Sommige zomerschoenen zijn echter niet geschikt om in de winter te dragen en andersom. Vroeger speelde de kleur daar ook een rol in en werden witte schoenen bijvoorbeeld niet in de winter gedragen. Tegenwoordig kan dat wel en is de kleur van de schoenen vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Santoni designschoenen verkrijgbaar bij Oger.nl

De wereld van de Italiaanse schoenmode kent een lange traditie van kleine ateliers die door hun vakmanschap en toewijding zijn uitgegroeid tot vermaarde, toonaangevende bedrijven. Gedreven door passie en gevoel voor stijl leveren zij hoogwaardige kwaliteitsproducten aan modebewuste klanten over de hele wereld.

In 1975 openden Andrea en Rosa Santoni een kleine designstudio met als doel schoenen te ontwerpen en te vervaardigen die zouden voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en stijl, bedoeld voor echte kenners en liefhebbers. Het succesvolle familiebedrijf groeide binnen enkele jaren uit tot een stijlicoon en het kwaliteitsmerk Santoni werd al snel in één adem genoemd met ’s werelds meest exclusieve modemerken. Ook nu worden alle schoenen nog steeds, zoals vroeger, in de eigen ateliers met de hand vervaardigd, waardoor een constante topkwaliteit kan worden gegarandeerd. Oude tradities worden zorgvuldig gecombineerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

De schitterende producten van dit beroemde Italiaanse schoenenhuis zijn verkrijgbaar bij Oger.nl, dé webwinkel voor exclusieve herenmode. De bekende Santoni gespschoenen zijn in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar, maar u kunt er ook terecht voor fraaie boots, sneakers en traditionele veterschoenen. Met de speciale Product Care verzorgingsproducten houdt u uw Santoni’s in perfecte conditie, ook na lang en intensief gebruik. Oger.nl heeft bovendien een collectie accessoires van dit bijzondere merk, zoals suède en lederen riemen. Heel exclusief zijn ook de lederen documenthouder en iPad case. Gun uzelf de luxe en stijl van handgemaakt design en neem alleen genoegen met de beste kwaliteit: Santoni, authentieke schoenmode uit Italië!