Vince is een Amerikaans merk dat is gevestigd in Los Angelos. Het merk werd in 2002 opgericht. Sinds 2002 is het merk ruim terrein aan het winnen. Het merk is razendpopulair en ook Pauw.com is weg van dit unieke merk. Waarom dit Amerikaanse merk zo geliefd is? Alles over dit bijzondere merk lees je hier.

Wat je direct uit de kast trekt

Heb jij ook jouw favoriete trui en blouse? De kans is groot dat bij aanschaf van een trui of blouse van Vince, dat dit jouw nieuwe favorieten zijn. Het merk specialiseert zich in kleding dat iedere vrouw, iedere dag aan wilt. Het zijn echte pronkstukken die hun populariteit te danken hebben aan hun eenvoud. Je hoeft nooit lang te zoeken naar iets wat perfect staat bij jouw nieuwe jeans of colbert. Vince heeft eenvoudige, maar krachtige ontwerpen en maak gebruik van complimenterende kleuren voor iedere vrouw.

De kracht van eenvoud

Natuurlijk wil je af en toe een opvallend jurkje aan, maar over het algemeen wil je het liefst niet te veel nadenken over jouw outfit. Vince heeft een prachtige en elegante collectie. Hun kracht is de eenvoud van het ontwerp en design. Het zijn kleren die iedere vrouw staat. Van echte klassiekers zoals blouses en eenvoudige truien. Je weet hierdoor altijd dat jouw nieuwe blouse of trui een succes is.

Fijne kleuren

Vince maakt gebruik van fijne kleuren en tinten. Het zijn geen opvallende kleuren, maar wel unieke tinten. Deze kleuren complimenteren iedere huidskleur en geven net een bijzonder effect aan jouw dagelijkse outfit. Van warme tinten tot zachte unieke kleuren kun je vinden in de collectie van Vince.

Kwaliteit

Vince neem geen genoegen met standaard, maar kiest altijd het beste van het beste. Daarom vind je altijd kleding van kwalitatief hoogwaardig materiaal in de collectie van Vince. Dankzij de hoge kwaliteit heb je jaren plezier van jouw nieuwe kledingitems.