Sinds een jaar ben ik druk bezig met fitnessen en sinds kort een beetje bodybuilden. Ik ga meerdere keren per week naar de sportschool toe waar ik me dan helemaal in het zweet werk. Ik ging meestal in een oude joggingbroek en een groot shirt, maar ik vond toch dat het tijd werd voor een mooie sportschooloutfit. Ik vond dat ik dit na al het harde werken ook wel verdiend had.

Ik kon niet echt een goede winkel vinden waar ze bodybuilding en fitnesskleding verkochten. Toen ik bij wat vrienden in de sportschool ging rondvragen kwam ik op gorillawear.com uit. Toen ik thuis kwam ging ik meteen even kijken.

De site zag er erg professioneel uit en ze hadden ook een groot aanbod aan sportkleding. Ik vond het belangrijk dat mijn kleding wel nog een gedeelte van mijn torso zou bedekken en dat het ook goed zou ventileren. Je transpireert namelijk nogal als je hard aan het sporten bent. Ik vond een mooie set en kocht er meteen twee van, omdat dit korting opleverde.

Ik vond het wel een beetje spannend of de kleding goed zou staan, je kunt immers niet passen. Een paar dagen later zat mijn pakketje in de brievenbus, en mijn kleding was binnengekomen. Ik was erg tevreden met mijn pakket. De kleding ventileert goed en ik sport nu nog fijner dan eerst. En de kleding was nog scherp geprijsd ook.

Ik kan dus iedereen aanraden om sportkleding te kopen bij gorillawear.com, als je vrijuit en stoer wil sporten!