Stijl is als een spel waarbij de regels nooit vastliggen maar door persoonlijkheid en karakter worden bepaald. Etro is luxe stijl met een originele eigenheid. Daarom past het merk perfect binnen het assortiment van Oger.nl.

Gevoel voor stijl als handelsmerk

Etro is evenals Oger een familiebedrijf waar gevoel voor stijl een handelsmerk is geworden. Gimmo Etro lanceerde in 1968 zijn eerste collectie. Het paisley motief, een organisch patroon van kleine kommavormige figuurtjes, werd de signatuur van het merk. Deze kleurrijke patronen als detail, in combinatie met de donkere klassieke kostuum tinten geven de ontwerpen van Etro karakter en een speelse elegantie. De uitstraling van de kleding is altijd trendy. Maar de perfecte pasvorm en de hoge kwaliteit van de stoffen verraadt een grote vakkundigheid en gedegen kennis van het kleermakersvak. Vandaag de dag word het bedrijf gerund vanuit Milaan door de 4 kinderen van Gimmo Etro. Jaarlijks brengt het merk diverse collecties uit voor dames en heren. Daarnaast heeft Etro diverse parfumlijnen, accessoires en schoenen. Het merk zoekt inspiratie in de samenwerking met vakmensen uit andere disciplines zoals bijvoorbeeld kunstenaars.

Oger en Etro; perfecte match in stijl
In het assortiment van Oger is Etro een vast merk wat door de kwaliteit en innovatief design veel trouwe fans heeft. De stijl van Etro is een match met andere merken van Oger.nl. De kleding zit perfect en past precies bij de persoonlijkheid van de klanten van Oger: stijlvol, origineel en met karakter.