Categorie: Zonnebrillen

Oakley: zonnebrillen met uniek design voor geweldige performance

Oakley is een stoer zonnebrillen merk. De focus ligt bij Oakley niet alleen op unieke designs, maar ook op performance. De zonnebrillen zijn van de hoogste kwaliteit. Daardoor zijn deze zonnebrillen ook in de wereld van de topsport populair. Oakley sluit daarom zowel aan op een sport als fashion lifestyle. Zonnebrillen van Oakley vind je zowel voor vrouwen als mannen. Het assortiment is breed. Er is een model voor iedere situatie en iedere unieke smaak.

Uniek design

Oakley is een trendsetter als het aankomt op de stijl van zonnebrillen. Het begon met het Oakley Frogskin model: een tijdloze zonnebril die als inspiratie dient voor vele andere ontwerpen en al decenia lang een hit is. Elke Oakley zonnebril heeft een enigszins gedurfde uitstraling. Dat geldt zowel voor de casual modellen als meer sportieve monturen. Oakley staat voor stijl en kwaliteit. Niet zomaar een accessoire.

High tech materialen

Oakley is niet bang om innovatieve materialen te gebruiken in het ontwerk. Het merk besteedt extreem veel aandacht aan het designproces. Samen met atleten worden zonnebrillen ontworpen en uitgebreid gestest, om optimale prestaties te garanderen. Oakley heeft zelf een aantal materialen ontwikkeld en gepatenteerd. Voor het montuur zijn er de materialen O Matter® en C-5™. Als lens heeft Oakley Plutonite®. Dit materiaal is speciaal ontwikkeld om tegen breken bestand te zijn. Als test schiet Oakley onder andere een stalen kogen met meer dan 150 kilometer per uur tegen de lens aan. Deze testen komen overeen met de controles van veiligheidsbrillen. Uiteraard beschermen de lenzen je ogen zeer goed tegen straling. Niet alleen UV-B, maar ook UV-A, UV-C en HEV (schadelijk blauw licht). Zelfs voor coating heeft Oakley zelf een anti-slip materiaal gemaakt, genaamd Unobtainium®. Kortom: met een Oakley zonnebril ben je niet alleen in stijl maar vooral ook klaar om in de zon te sporten of genieten.

Oakley collecties

Oakley heeft verschillende soorten zonnebrillen die ieder geoptimaliseerd zijn voor een bepaald aspect in je leven: sport, fashion en lifestyle. De sport brillen zijn ideaal voor performance. High-tech materiaal en een frame wat onder alle omstandigheden op je gezicht blijft zitten, plus lenzen die het kleurcontrast verhogen. In de mode en lifestyle collecties tref je zonnebrillen van uniek design. Bijzondere monturen, gekleurde spiegelglazen en meer. De collecties hebben een lijn voor zowel dames als heren. Op faciato.nl kun je het Oakley assortiment ontdekken.

Het meesterwerk van Invicta

Geen andere brillenmerk dan Invicta brengt sneller meer innovatie en ontwerpen op de markt. Met de nodige flair brengt dit merk zijn trouwe fans is een wereld van eindeloze mogelijkheden.

Superieur vakmanschap, met oog voor nauwgezette details definiëren elke Invicta zonnebril. Met een brede waaier van stijlen en prijzen zijn Invicta zonnebrillen binnen handbereik voor iedere consument.
Invicta werd reeds opgericht in 1837 met het ontwerp van luxe uurwerken met een hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Surf naar faciato.nl

Daniele Padovanis is een internationale ontwerper van Italiaanse brillen, sieraden en accessores. Het handelsmerk Invicta Watch Company vond in hem de juiste partner door zijn multidisciplinaire kennis en vertrouwde hem de brillencollectie toe. Het gebruik van stijlvolle brillenveren en opmerkelijke materialen en heldere kleuren trekt de juwelendesigner ook door in deze brillencollectie.
Bij faciao.nl zijn zonnebrillen een passie. Hier geniet u steeds van de laatste, trendy seizoenscollectie van dit label.

De Ivicta opticien

Ivicta zonnebrillen geven je de looks van een filmster. Maar uiteindelijk beschermen ze wel de ogen beschermen tenen vele problemen, met inbegrip van die veroorzaakt door de schadelijke stralen van de zon.
Tijdens de dag beschermen ze uw de ogen tegen UV-stralen van de zon, die kunnen leiden tot staar leiden. Ze garanderen een betere en meer comfortabele visie die zich makkelijk adapteren aan de duisternis.
Ze beschermen tegen “blauw licht” van het zonnespectrum, die het risico op macula degeneratie beperkt.

Makkelijk online shoppen

De Ivicta zonnebrillen zijn nu ook verkrijgbaar online in de webshop van faciao.nl en dit tegen superprijzen. Transformeer uw visie en pak uit met Invicta Eyewear.
Op zoek naar online dames en zonnebril? Hier zijn de zonnebrillen voorzien van een 100% UV filter en garanderen een duurzame kwaliteit. Bevalt de zonnebril je niet? dan kan je makkelijk retourneren en ruilen.
Dagelijks wordt de sales collectie aangevuld.Hier gaan de laatste modellen weg tegen superprijzen. Zo kan iedereen genieten van een stralende look onder de felle zon!