Het merk Mercer Amsterdam doet vanzelfsprekend denken aan de stad Amsterdam, maar de ontwerpers van dit merk laten zich inspireren door nog een wereldstad: New York. Dat zie je direct terug in de collectie dames- en herenmode van Mercer Amsterdam, want die wereldse, luxe stijl kenmerkt dit merk. Het luxueuze tintje is onder meer terug te vinden in de materialen. Die zijn van hoogwaardige kwaliteit en signatuur en laten een internationale indruk achter. Zo zijn de materialen leer en rubber bijvoorbeeld te vinden in de collectie.

Bijzondere kledingstukken bij pauw.com

De veelzijdige collectie van Mercer Amsterdam is te vinden bij pauw.com. Zowel dames als heren kunnen er slagen voor stijlvolle kleding en schoenen. Koop je een item van Mercer Amsterdam, dan weet je één ding zeker: je hebt een bijzonder kledingstuk, waarmee je je net even onderscheidt van anderen door een smaakvolle outfit te dragen.

Altijd vernieuwend

Ook al is de kleding van Mercer Amsterdam altijd stijlvol en smaakvol te noemen, het merk blijft zichzelf continu vernieuwen. Als het gaat om materialen, maar zeker ook wat betreft de ontwerpen. Sinds 2013 timmert het merk al aan de weg. Het begon allemaal met het ontwerpen van een sneaker en inmiddels is Mercer Amsterdam niet meer weg te denken uit het straatbeeld, met een verrassende, uitgebreide collectie aan stijlitems. Die vinden hun oorsprong in Portugal, want in dit land worden de artikelen geproduceerd. Dat kunnen nog altijd sneakers zijn, maar bijvoorbeeld ook mooie jurken en in het oog springende broeken.

Voor iedere garderobe

Voor Mercer Amsterdam geen massaproductie, maar productie in kleine, persoonlijke fabrieken waar nog echt ouderwets aandacht is voor kwaliteitskleding. En dat wordt door de mensen gewaardeerd, want de kleding is in tal van winkel te vinden en dus ook op pauw.com. Mercer Amsterdam is een must voor iedere garderobe, voor een kosmopolitische look!