In het assortiment van Pauw.com vindt u ook kleding en badmode uit de populaire collectie van Orlebar Brown. Dit is een Brits merk dat indertijd begonnen is met het ontwerpen van zwemshorts voor heren. Sinds een jaar of tien maakt Orlebar Brown badmode voor mannen die geïnspireerd is op de vrijtijds- en zwemkleding uit de jaren zestig: het heeft stijl en is méér dan badkleding alleen. De oprichter van Orlebar Brown vond het maar lastig dat hij en al zijn kameraden zich na het zonnebaden moesten omkleden, zodat ze gepast gekleed zouden zijn tijdens de lunch of het nuttigen van een drankje aan de bar.

Daar komt nog eens bij dat hij vond dat mannen best wel wat beter gekleed langs het zwembad konden gaan zitten! De dames zaten er immers ook altijd deftig bij. Zo ontstond het idee voor een badmode-lijn met shorts die eveneens na het zwemmen gedragen kunnen worden, als vrijetijdskleding. Vanaf 2013 is het merk ook badkleding voor dames gaan maken en er bestaat een kleine collectie aan kinderkleding en -badmode. Daarnaast maakt het merk tegenwoordig ook andere kleding voor mannen.

Behalve zwemshorts bestaat de huidige collectie onder andere uit truien, polo’s, broeken, schoenen en t-shirts. Gezien het feit dat Orlebar Brown zijn collectie voor de heren steeds meer uitbreidt, zal er naar verwachting voor de dames ook een groter aanbod komen. Orlebar Brown staat garant voor kwalitatief goede kleding met een chique touch en af en toe een knipoog naar de sixties.